supermarket-linella-publiciate-chisinau

Publicitate audio și video în supermarketele Linella

Publicitatea indoor în supermarketurile Linella este gestionată de către noi, agenția de publicitate Idegraf. Rețeaua este formată din 32 de supermarketuri care înglobează în sine 90 de ecrane LED cu diagonala 32 inch și sunet pe întreg perimetrul magazinelor.

Ecranele LED sunt amplasate la casele de marcat și tejghea, unde cumpărătorii petrec cel mai mult timp în așteptare, astfel îi putem atrage atenția vizuală asupra publicității noastre. În medie, un client petrece 10-15 minute în interiorul magazinelor. Doar într-o singură vizită, un cumpărător aude și vede publicitatea de minim 1-2 ori.

Un studiu efectuat de noi ne arată că locuitorii din Chișinău efectuează cumpărături de obicei de 2-3 ori pe săptămână în supermarket-ele Linella, datorită amplasării strategice a acestora, precum și a prețurilor accesibile cât și a atmosferei plăcute. În total, lunar sunt procesate aproape 2 000 000 de bonuri fiscale, ceea ce înseamnă aproximativ 700 000 de cumpărători unici.

Cumpărătorii care vizitează Linella sunt oameni cu venituri medii spre superioare care aleg să cumpere produse alimentare autohtone, mâncare tradiţională moldovenească cât și produse fresh într-un mediu confortabil și o atmosferă relaxantă.

Rețeaua de supermarkete Linella își extinde activitatea în majoritatea orașelor din țară iar odată cu aceasta și posibilitatea de a plasa publicitate indoor în teritoriu. Astfel putem targeta nu doar publicul din zona Chișinău, dar și din alte localități a R. Moldova.

Un spot publicitar rulează o data la fiecare 10 minute, astfel încât putem acoperi fiecare cumpărător care vizitează Linella. Clienții pot plasa spoturi video cu durate de timp diferite (15 sec., 20 sec., 30 sec., etc).

Vezi condiții și prețuri publicitate indoor în rețeaua Linella.