Publicitate Outdoor

Publicitatea stradală, denumită de specialişti OOH şi Outdoor este unul din canalele de comunicare tradiţionale, de fapt este chiar cel mai vechi dintre mediile de promovare.

 

De-a lungul timpului a devenit un purtător indispensabil/omni-prezent în orice campanie de comunicare, fapt susţinut de statistici în care OOH-ului îi revin 20% din volumul pieţii publicitare a RM. Alegerea locaţiei/-ilor şi formatului potrivit sunt aspectele principale pentru derularea unei campanii eficiente pe OOH.

 

Piaţa publicităţii stradale din RM propune mai mult de 10 formate de construcţii (billboard, bigboard, city-light, prizmatron, ecran LED, cuburi, ceasuri, panouri, brandmauer, wallbaner, light-box la staţii, etc). De asemenea, piaţa publicităţii stradale (OOH) numară peste 10 operatori cu un total de peste 6000 de construcţii.

AVANTAJELE PUCLICITĂȚII OUTDOOR (OOH)

Expunerea mesajului 24h din 24h

Mesajul publicitar se transmite 24/24h pentru toate autoturismele şi pietonii aflate în trafic în zona respectivă. Ceea ce face posibil atingerea persoanelor ocupate, active care sunt în continuă mişcare. Ritmul vieţii şi oraşului face ca “strada să devină o a 2-a casă” unde petreci peste 1.30 h/zi.

Segmentarea în funcţie de locaţie 

Ţintirea publicului vizat, desfaşurând o campanie outdoor, se face posibilă prin utilizarea/selectarea panourilor publicitare poziţionate pe un anumit traseu, oraş, cartier, stradă, în apropierea sediului sau punctelor de comercializare ale advertiserului sau a concurenţilor acestuia.

“Universalitatea”

Outdoor-ul este un canal de comunicare eficient pentru companii mari cît şi mici, pentru produse şi servicii, pentru oferte B2B şi B2C, pentru campanii de lansare şi informare, etc.

FORMATE PUBLICITATE OUTDOOR

Billboard

publicitate OOH billboard chisinau

Ecrane LED

publicitate-ecrane-led-chisinau

Arcă & Big Board

Arca-bigboard

Wall Board

wall-board

CityLight

citylight

Console

publicitate-console-ooh-chisinau

Contactaţi-ne pentru planificarea şi desfăşurarea unei campanie outdoor ( pe billboard, bigboard, city-light, prizmatron, Led ecran, cuburi, ceasuri, panele, brandmouer, wallbaner, light-box la staţii) ghîndite pentru atingerea obiectivelor!